Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Изабране ОЦД за учешће на Тренингу за тренере HELP методологије

На основу Јавног позива организацијама цивилног друштва за учешће на Тренингу за тренере HELP методологије, Комисија састављена од представника Канцеларије Савета Европе у Београду и Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом донела је Одлуку о избору организација цивилног друштва за учешће на Тренингу за тренере HELP методологије, који се организује у оквиру заједничког пројекта Европске уније и Савета Европе „Јачање ефикасних правних средстава за спречавање кршења људских права у Србији“.

Наведеном одлуком изабрано је 16 представника предложених од стране 9 организација цивилног друштва које су поднеле пријаве на Јавни позив и испуниле постављене формалне услове и критеријуме.

У наставку преузмите:

Одлука о избору организација цивилног друштва за учешће на Тренингу за тренере HELP методологије
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.