Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Изабрани пројекти којима се додељују финансијска средства за побољшање економског положаја жена које су претрпеле насиље

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања објавило је Одлуку о избору пројеката којима се додељују финансијска средства за побољшање економског положаја жена у процесу самозапошљавања, а које су претрпеле насиље и Коначну листу вреднованих и рангираних пријављених пројеката.

У питању су коначни резултати Јавног конкурса за доделу средстава у 2019. години за подршку пројектима удружења у области економског оснаживања жена у процесу самозапошљавања, а које су претрпеле насиље. Планирано је да се кроз овај конкурс додели укупно 3 милиона динара, уз максимално додељени износ по једном предложеном пројекту у висини од 500 хиљада динара.

Одлуку о избору пројеката и Коначну листу вредновадних и рангираних пројеката можете преузети на интернет страници Министарства или у наставку.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.