Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Изабрани учесници конференције „Move.Link.Engage. The Enlargement: A Brand Old Story“

На основу Јавног позива за подношење пријава за учешће на конференцији „Move.Link.Engage. The Enlargement: A Brand Old Story“ (Покрени се. Повежи се. Активирај се. Проширење: „нова“ стара прича), који је био отворен од 26. јула до 13. августа 2018. године, Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом изабрала је 10 организација цивилног друштва које ће учествовати на различитим активностима у оквиру дводневне конференције.

Првог дана конференције предвиђена је радионица за упознавање и умрежавање организација цивилног друштва из Србије и региона, које ће у неколико радних група радити на развијању пројектних идеја у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке”. На овај начин, учесници конференције имаће прилику да се упознају са кључним аспектима овог ЕУ програма, процесом развоја пројектних апликација у оквиру овог ЕУ програма, као и да успоставе партнерства са колегама из региона. Поред поменуте радионице, програм конеференције подразумева и низ панела на којима ће се дискутовати о главним изазовима и могућностима цивилног друштва и грађана у процесу европских интеграција.

Конференција ће се одржати 13. и 14. септембра 2018. године у заједничкој организуји Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом и Београдске отворене школе, а уз подршку програма „Европа за грађане и грађанке” и амбасаде Краљевине Шведске у Републици Србији.

У наставку можете преузети:Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.