Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Представљање двојезичног НАП-а за примену Резолуције 1325 – Жене, мир и безбедност

Министарство одбране, у сарадњи са Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и Мисијом ОЕБС-а у Србији, организује јавну промоцију и уручење двојезичне брошуре НАП-а за примену Резолуције 1325 СБ УН, на српском и енглеском језику.Јавна промоција ће се одржати 12. септембра 2017. са почетком у 13:00 часова, у Централном дому Војске Србије, улица Браће Југовића, број 19, у Београду.

У складу са утврђеном агендом скупа, предвиђено је учешће високих домаћих званичника и чланова радне групе Владе за израду тог документа, дипломатско-конзуларних представника страних земаља у Републици Србији и представника међународних организација.

Заинтересоване организације цивилног друштва које се баве родном равноправношћу и питањима безбедности, своје пријаве могу послати на е-мејл: office@civilnodrustvo.gov.rs најкасније до 05. септембра 2017.године (до 12:00 часова). Због ограниченог броја места, свака организација може пријавити само по једног представника.

Трошкове превоза учесника ће рефундирати Мисија ОЕБС-а у Србији.

НАПОМЕНА: Пријава треба да садржи: име и презиме учесника/це; назив организације из које долази; место (град) из којег долази; превозно средство којим се долази (путничко возило, аутобус или воз) у Београд и назад. Потребно је да учесници/це на дан одржавања скупа у Београду поднесу доказ о утрошеним средствима у смислу фискалног рачуна за куповину горива за путничко возило на дан пута или за куповину карата за међуградски превоз на дан пута.

Позивно писмо

Агенда

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.