Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Регистрација службених возила удружења без одласка у МУП

Након што се Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом обратило удружење Народни парламент, упутили смо иницијативу Канцеларији за информационе технологије и електронску управу да се уведе могућност регистрације службених возила удружења, без одласка у Министарство унутрашњих послова/Полицијску управу по регистрациону налепницу.

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу увела је недавно, након поменуте иницијативе, могућност регистрације службених возила удружења, односно издавање регистрационе налепнице у овлашћеним центрима. То подразумева да ће и представници удружења моћи да региструју службена возила без одласка у Министарство унутрашњих послова – Полицијску управу по регистрациону налепницу. Таква могућност до недавно је била на располагању искључиво привредним друштвима и предузетницима, али је увођењем поменуте новине иста могућност дата и удружењима, задужбинама и фондацијама.

Списак овлашћених центара за вршење техничких прегледа можете наћи ОВДЕ

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.