Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Резултати позива за оперативне грантове у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, као национална контакт тачка за ЕУ програм „Европа за грађане и грађанке” обавештава заинтересоване учеснике да су објављени резултати позива за оперативне грантове у оквиру овог програма.

На жалост, ниједна организација из Србије није добила ову врсту трогодишње подршке, а укупно су три организације аплицирале за средства.

Позив за доделу оперативних грантова био је отворен до 18. октобра 2017. године и за циљ је имао подршку организацијама чије активности имају европски домет и које, кроз своје редовне активности, могу допринети остварењу циљева програма „Европа за грађане и грађанке“ за период од 2018. до 2020. године.

Више информација о одобреним пројектима можете наћи на сајту EACEA.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.