Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Састанак контакт тачака за ЕУ програм „Европа за грађане и грађанке“

Представнице Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом, као националне контакт тачке за ЕУ програм „Европа за грађане и грађанке“, присуствовале су састанку контакт тачака за програме Креативна Европа и Европа за грађане и грађанке.

Састанак је одржан 11. и 12. јуна у Софији, у организацији Министарства културе Бугарске, као контакт тачке за ове програме. Састанку су присуствовали представници из 24 земље учеснице програма као и представници Генералног директората Европске комисије за миграције и унутрашње послове и Извршне агенције за образовне, аудио-визуелне и културне политике (EACEA).

Теме састанка биле су упознавање са новинама у вези са будућношћу програма у новој финансијској перспективи 2021-2027, обележавање Европске године културног наслеђа и презентације пројеката са културном димензијом у оквиру програма „Европа за грађане и грађанке“ као и пројеката са димензијом европског грађанства у оквиру програма Креативна Европa као и боља промоција програма на националном нивоу.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.