Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Усвојена уредба о средствима за подстицање програма

Обавештавамо Вас да је Влада Републике Србије усвојила Уредбу о средствима за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање програма од јавног интереса која реализују удружења. Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом учествовала је у изради Уредбе у циљу обезбеђивања транспарентног процес финансирања ОЦД из буџетских средстава.Представљање усвојене Уредбе одржаће се 31. јануара 2012. године, у великој сали Медија центра, у организацији Грађанских иницијатива. На том скупу говориће Ивана Ћирковић, директорка Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, Јасмина Бенмансур, помоћница Министра за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу, Драган Голубовић, виши правни саветник Европског центра за непрофитно право и Дубравка Велат, Грађанске иницијативе.

Текст уредбе ћете ускоро моћи да преузмете на нашем сајту.
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.