Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

IN MEMORIAM: Борка Павићевић

Извор фотографије: Центар за културну деконтаминацију

Вршилац дужности директора Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом, Жарко Степановић, упућује телеграм саучешћа повом смрти Борке Павићевић, директорке Центра за културну деконтаминацију.

„У име Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом и своје лично име изражавам дубоко саучешће породици, пријатељима и широком кругу поштовалаца и сарадника Борке Павићевић.

Својим радом у области културе, али и као истакнута мировна активисткиња, залажући се за демократске вредности, помирење и права рањивих група, Борка Павићевић оставила је јасан и дубок траг у нашем друштвеном и културном животу. Остаће упамћена по истрајној борби за друштвени дијалог и значајном доприносу који је дала развоју цивилног друштва у Србији кроз активизам и уметност.

Свака прилика за сарадњу са њом и Центром за културну деконтаминацију, који је са успехом водила преко две деценије, представљала је драгоцено искуство.“

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.