Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Одлагање октобарског позива у оквиру „Европе за грађане и грађанке“

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије обавештава све заинтересоване за пријављивање у оквиру октобарског позива ЕУ програма „Европа за грађане и грађанке“ да се октобарски позив за доделу структурне подршке организацијама цивилног друштва у оквиру овог програма одлаже до даљњег. Позив за доделу ових средстава ће се одржати, а нови термин ће бити објављен накнадно.

До одлагања позива дошло је због активности везаних за одређивање новог буџета и календара за нову генерацију програма у периоду 2014-2020.

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом, као национална контакт тачка ЕУ програма „Европа за грађане и грађанке“ се извињава свим заинтересованима на овој неугодности. Позивамо организације цивилног друштва да у наредном периоду прате наш сајт, као и сајт ЕАCЕА-е где ће бити објављен нови рок за доделу средстава.
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.