Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Јавни позив за избор контакт особе за програм Европа за грађанке и грађане у Србији

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије као Национална контакт тачка за програм Европа за грађанке и грађане у Србији оглашава јавни позив за избор Контакт особе за спровођење програма. Европа за грађанке и грађане у Србији. Пријаве се подносе ИСКЉУЧИВО електронским путем на е-маил адресу office@civilnodrustvo.gov.rs до наведеног рока са насловом (mail subject): Пријава за контакт особу за програм ЕФЦ.

Рок за подношење пријава је до 12.6.2015. године у 15.30 часова.

Овде преузмите документ: Јавни позив за избор контакт особе за Програм Европа за грађане и грађанке.
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.