Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Прекогранична сарадња Србија-Румунија

У току је први позив за прикупљање предлога стратешких пројеката у оквиру ИНТЕРРЕГ ИПА Програма прекограничне сарадње Румунија–Србија 2014-. Рок за достављање предлога је 15. март 2016. године.

С циљем да потенцијалне предлагаче пројеката упозна са специфичностима Програма као и са правилима првог позива, Канцеларија за европске интеграције Владе Републике Србије организује информативну радионицу у понедељак, 8. фебруара 2016. године, са почетком у 11.00 сати, у Конгресној сали Народне банке Србије, у Београду (улаз из Улице Светозара Марковића, преко пута парка Мањеж).

Уколико сте заинтересовани да присуствујете овој радионици, потребно је да попуните регистрациони формулар (у прилогу) и проследите га на адресу jstojovic@seio.gov.rs. Рок за пријављивање учесника је петак, 5. фебруар 2016. године, до 12.00 часова.

Регистрацициони образац
Програм рада
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.