Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Конкурс за Европске платформе

Отворен је позив програма Креативна Европа за подршку европским платформама.

Конкурс је намењен пројектима који подстичу развој младих талената, транснационалну мобилност културних и креативних актера и уметничких радова који имају потенцијал да изврше широки и дугорочни утицај на сектор културе и креативних индустрија.

Такође, подржавају се и пројекти који утичу на повећање видљивости и признатости уметника и стваралаца који су посвећени европском повезивању путем различитих стратегија комуникације, брендирања, укључујући, где је то могуће, стварање европске етикете квалитета.

Позивамо вас да се пријавите на конкурс уколико имате 10 патнерских организацијама са којима можете да развијате идеју за пројекат европских платформи или уколико је ваша организација чланица неке од европских мрежа где са осталим чланицама можете дефинисати идеју за успостављање европске платформе у оквиру области којом се бавите.

Уколико нисте у прилици да нађете партнере попуните
формулар за тражење партнера на сајту Култура Деск Србија, како бисте окупили партнере око ваше идеје или искажите интересовање за учешћем.

Рок за подношење апликација на конкурс је 6. април 2017. године.

Више информација о условима и критеријумима конкурса можете погледати
овде.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.