Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Годишња награда за женску креативност у руралном развоју за 2017. годину - фондација Светски самит жена

Фондација Светски самит жена (Women's World Summit Foundation) расписала је конкурс за доделу Годишње награде за женску креативност у руралном развоју за 2017. годину.

Фондација Светски самит жена je међународна, непрофитна, хуманитарна невладина организација, са статусом консултанта у УН, усмерена на унапређење и спровођење права жена и деце и агенде развоја УН.

Циљ награде је скретање пажње међународне јавности на допринос који су лауреаткиње дале у области одрживог развоја, безбедности хране и мира у руралним подручјима, а додељује се женама и организацијама жена које су показале изузетну креативност, храброст и преданост у подизању квалитета живота у руралним заједницама.

Кандидати могу да буду жене и женске групе које су тренутно активне у руралном развоју.

Новчани износ награде је 1000 америчких долара по лауреаткињи.

Рок за подношење номинација је 30. април 2017. године. Номинације се шаљу искључиво поштом.

Информације о условима за номиновање, потребној документацији, критеријумима за избор и контактима можете наћи на линку.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.