Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Фондација за отворено друштво: конкурс за стипендирање Aryeh Neier

Фондација за отворено друштво, у оквиру програма Иницијатива за правду, позива све заинтересоване да се пријаве за Програм стипендија Aryeh Neier.

Рок за пријаве је 25. март 2018. године.

Иницијатива за правду, оперативни програм Отвореног друштва, користи дебате и заговарање у циљу оснаживања људи, владавине права и унапређења људских права.

Програм стипендија Aryeh Neier је двогодишњи програм, који нуди адвокатима и другим актерима могућност да стекну практично искуство у области међународног заговарања за људска права, у многим тематским и географским областима.

Више информација доступно је ОВДЕ.
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.