Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Имплементација програма "За активно цивилно друштво - заједно"

Швајцарска канцеларија за сарадњу у Србији расписала је тендер за нови програм подршке цивилном друштву у Србији: "За активно цивилно друштво - заједно (АЦТ)".

Кроз овај програм, Влада Швајцарске ће пружити подршку развоју цивилног друштва у Србији у циљу доприноса активном грађанском друштву и ангажовању грађана у доношењу одлука у периоду од осам година (две фазе од четири године) и са укупним буџетом од 11.000.000 CHF.

Мандат прве фазе подељен је на два дела: Први део почиње у првом кварталу 2019. године и посвећен је припреми програмског документа, док се други део састоји од четверогодишње имплементације са почетком у другој половини 2019. Процењени буџет за ову фазу је 5.500.000 CHF.

Циљ тендера је избор конзорцијума за имплементацију Програма, који ће се састојати од међународног и локалног имплементатора, при чему ће међународни водитељ бити на челу. Конзорцијум треба да поднесе концепт за даљи развој цивилног друштва у Србији.

Рок за подношење предлога је 26. октобар 2018. године.

Више информација можете видети ОВДЕ .

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.