Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Фондација за отворено друштво - конкурс за појединце

Фондација за отворено друштво расписала је Конкурс за појединце за учешће на тренингу за методологије креативног активизма (Art Action Academy), који ће бити одржан у Сарајеву, БиХ, од 15-19. октобра 2019. године.

Тренинг је намењен појединцима - уметницима, активистима и новинарима који се у свом раду баве проблемом корупције и желе да стекну нова знања и вештине како би креативно унапредили приступе и методологије свог рада. Ово је део ширег пројекта Мреже Фондација за отворено друштво, који се спроводи у региону Балкана (Албанија, Босна и Херцеговина, Северна Македонија и Србија) и у региону Западне Африке.

Тренинг се у потпуности одвија на енглеском језику. Од активиста, уметника и новинара заинтересованих за учешће очекује се одлично знање енглеског језика, као и да се обавежу на пуно учешће у трајању од пет (5) дана. Све трошкове пута и учешћа на тренингу покриће организатор.

Пријављивање за тренинг врши се електронским путем, на онлајн платформи, а рок за пријављивање је 23. август 2019. године.

Детаљне информације о тренингу и условима конкурса можете пронаћи овде.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.