Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Конкурс за мале грантове за пројекте јачања капацитета родитељских удружења

Београдски психолошки центар уз подршку Фонда за отворено друштво и УНИЦЕФ-а у оквиру Пројекта „Креирање услова за развој свеобухватног система ране интервенције код деце на раном узрасту у Србији- фаза 3" расписао је Конкурс за мале грантове за пројекте јачања капацитета родитељских удружења.

Конкурс је намењен удружењима родитеља која се баве инклузијом, релевантним темама за децу на раном узрасту и делују у једној од две пилот локације (Лесковац и Београд, Раковица).

Овде можете преузети:

Конкурс за јачање родитељских удружења

Инфо лист о Пројекту и Моделу ране интервенције

Формулар за пријаву учешћа на Конкурсу

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.