Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Позив за подношење пројеката за одрживост и препознавање ХИВ сервиса у Србији

Тимочки Омладински Центар расписује позив за подношење пројеката за одрживост и препознавање сервиса у Србији, усмерених ка кључним популацијама, за организације које спроводе програме превенције ХИВ-а.

У циљу унапређења капацитета сервиса на локалу, њихових заговарачких способности, као и њихове видљивости на локалу, неопходно је мапирати све актере, како би удруженим снагама вршили утицај у области основних права, социјалне политике и грађанске партиципације, нарочито код кључних популација. А све са крајњим циљем побољшања положаја кључних популација кроз унапређене локалних политика и конкретних мера усклађених са ЕУ стандардима путем локалних кампања заговарања.

Овај позив је расписан у оквиру пројекта Одрживост сервиса за кључне популације у југоисточној Европи и Централној Азији, а подржан од стране Алијансе за јавно здравље из Украјине и финансиран од стране Глобал фонда.

Конкурсну документацију можете преузети овде.

Рок за доставу предлога пројекта је 18. септембар 2019. године у 23:59.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.