Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Подршка пројектима у области јавног заговарања

Београдска отворена школа у сарадњи са Београдским фондом за политичку изузетност и Балканском истраживачком мрежом Србије расписује други Позив за подношење предлога пројеката у оквиру Програма подршке цивилном друштву за јавно заговарање. Програм се реализује у оквиру пројекта „Активни грађани-боље друштво: заговарањем ка сарадњи и демократском развоју“ који је подржан од стране Америчке агенције за међународни развој (УСАИД).

Пројектна подршка обухвата финансијску подршку пројектима јавног заговарања и додатно оснаживање капацитета партнерских организација - пројектних партнера, које у свом раду примењују методе јавног заговарања. Потенцијални пројектни партнери који се пријављују за овај вид подршке могу предложити нове пројекте или имати текуће пројекте јавног заговарања, за које су им потребна додатна финансијска средства и/или унапређење капацитета. Потенцијалне партнерске организације могу да конкуришу за финансијску подршку у минималном износу од 10.000 УСД и максималном износу од 15.000 УСД.

Организације су у обавези да своје пројекте реализују у периоду од 1. марта до 31. октобра 2020. године.

Рок за подношење предлога пројеката је четвртак, 30. јануар 2020. године до 23 сата и 59 минута, а детаљи позива су доступни ОВДЕ.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.