Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

ВИРТУС награда за филантропију за 2019. годину

Траг фондација објављује почетак конкурса за тринаесту ВИРТУС награду за филантропију чији је циљ да препозна и истакне компаније, мала и средња предузећа и појединце који су током претходне године подржали иницијативе за опште добро на најдугорочнији и најефектнији начин. ВИРТУС награда за 2019. додељује се уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД), а у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давање, Европске уније и Балканског фонда за демократију.

ВИРТУС награда за 2019. годину биће додељена у 5 главних категорија: Главна награда за допринос компаније на националном нивоу, Награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује, Награда за мало и средње предузеће, Награда за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора, као и Награда за индивидуални допринос филантропији.

Позив за пријаве биће отворен до 20. фебруара 2020. године.

Више информација на сајту Траг фондације .

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.