Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Конкурс за ОЦД: Иницијатива за смањивање неједнакости у образовању

Центар за образовне политике објављује конкурс за учешће у регионалном пројекту "Иницијатива за смањивање неједнакости у образовању", намењен организацијама цивилног друштва регистрованим на територији Србије.

"Иницијатива за смањивање неједнакости у образовању" је четворогодишњи пројекат чије је спровођење започето у априлу 2020. године и који се финансира кроз Инструмент претприступне помоћи Европске уније (ИПА).

Циљ пројекта је јачање капацитета организација цивилног друштва (партнерских организација у пројекту као и организација које ће бити изабране путем јавног конкурса) за учешће у развоју политика и заговарање у области једнакости у образовању кроз регионалну сарадњу и умрежавање на националном нивоу.

Конкурс траје до 10. септембра 2020. године.

Преузмите формулар за пријаву.

За више информација о конкурсу можете се обратити путем: konkurs@cep.edu.rs

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.