Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Конкурс за мали грант за јачање капацитета родитељских удружења

Београдски психолошки центар (БПЦ) уз подршку Фонда за отворено друштво (ФОДа) и УНИЦЕФа у оквиру Пројекта "Рана интервенција на две локације у Србији-Пилот примена II" отвара Конкурс за мале грантове за пројекте јачања капацитета родитељских удружења.

Конкурс је намењен удружењима родитеља која се баве инклузијом, релевантним темама за децу на раном узрасту и делују у једној од две пилот локације (Лесковац и Београд, Раковица).

  • Рок за достављање пријавног формулара: 1. октобар 2020.
  • Рок за разматрања пријавних формулара: 5. октобар 2020. год
  • Рок за реализацију пројектних активности: 31. децембар 2021. године
  • Рок за предају наративног и финансијског извештаја: 15. јануар 2022. год
Конкурс за јачање родитељских удружења
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.