Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Јавни конкурс за суфинансирање пројеката намењених пружaњу пoмoћи угрoжeнимa у пoдручjимa погођеним пoплaвaмa

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије објављује Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва којима су додељена средства Европске уније или других међународних донатора а који су намењени пружaњу пoмoћи угрoжeнимa у пoдручjимa погођеним пoплaвaмa.

Општи циљ конкурса је пружaње пoмoћи угрoжeнимa у пoдручjимa погођеним пoплaвaма и подстицање сарадње и координације у раду локалних самоуправа и организација цивилног друштва у санирању последица од поплава.

Право учешћа на конкурсу имају удружења и друге организације цивилног друштва, регистроване код Агенције за привредне регистре, којe делују на територији Републике Србије, а које су носиоци пројеката којима су додељена средства Европске уније или других међународних донатора, а који су намењени пружaњу пoмoћи угрoжeнимa у пoдручjимa погођеним пoплaвaма или санацији штете настале у пoдручjимa погођеним пoплaвaмa.

Рок за подношење захтева за суфинансирање је од среде, 10. септембра до петка, 31. октобра 2014. године.

Овде можете преузети текст Јавног конкурса и сву потребну документацију:

Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва којима су додељена средства Европске уније или других међународних донатора а који су намењени пружaњу пoмoћи угрoжeнимa у пoдручjимa погођеним пoплaвaмa

Јавни конкурс за суфинансирање пројеката удружења и других организација цивилног друштва којима су додељена средства Европске уније или других међународних донатора а који су намењени пружaњу пoмoћи угрoжeнимa у пoдручjимa погођеним пoплaвaмa

Смернице за подносиоце предлога пројеката за суфинансирање

Образац захтева за суфинансирање пројеката

Образац предлога буџета

Образац наративног описа активности за које се тражи суфинансирање
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.