Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Вебинар - Све што треба да знате о септембарском позиву у оквиру ЕУ програма „Европа за грађане и грађанке"

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом, као национална контакт тачка за ЕУ програм „Европа за грађане и грађанке“, у сарадњи са ЕУ пројектом „Подршка учествовању у ЕУ програмима“ позива вас на вебинар - Све што треба да знате о септембарском позиву у оквиру ЕУ програма „Европа за грађане и грађанке“.

Вебинар се одржава у уторак, 26. маја 2020. године са почетком у 11:00 часова.

Сврха овог вебинара је представљање циљева и приоритета Програма Европске уније „Европа за грађане и грађанке”, упознавање са његовом структуром и септембарским роком за подношење предлога пројеката и могућностима које он нуди како за јединице локалних самоуправо тако и за организације цивилног друштва.

Вебинар ће трајати укупно сат времена и биће одржан путем Zoom апликације. Због техничких ограничења, укупно 100 учесника може присуствоватиlive” вебинару. Имајте у виду да ће се он-лине предавање снимати и бити постављено на интернет страници Канцеларије и на Е-леарнинг платформи, тако да ће сви заинтересовани моћи касније да прегледају снимљени материјал.

Пријава за вебинар је обавезна и једноставна:

1. Неопходно је да се региструјете за онлине конференцију на следећем линку:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Gk6RPnqPQTKpcrHGNUdesg

2. На страници за регистрацију, молимо Вас да упишете име, презиме, назив организације, Вашу позицију и е-маил адресу

3. На е-маил ће Вам стићи потврда да сте се успешно регистровали

4. Стићи ће Вам и е-маил порука – подсетник 24 сата и 1 сат пре почетка вебинара.

5. Да бисте приступили вебинару, потребно је да кликнете на линк “Click Here To Join”у е-маил поруци. На линку ћете прво преузети апликацију за рачунар или за телефон (у зависности са ког уређаја приступате). Поступак траје краће од једног минута. После тога, отвориће Вам се прозор где ћете уписати податке неопходне за учествовање на вебинару. Регистрација ће бити отворена 10 минута пре почетка вебинара.

Општи циљеви програма „Европа за грађане и грађанке” су допринос разумевању Европске униjе, њeне истoриjе и рaзличитoсти, као и промоција eврoпскoг грaђaнства и унaпрeђење грaђaнскoг и дeмoкрaтскoг учeшћа нa нивoу EУ. За више информација о програму ЕФЦ посетите сајт Канцеларије или се обратите путем тeлeфoна (011) 31 30 968.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.