Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Инфо дани о ЕУ програмима - нови градови

Пројекат „Подршка учествовању у ЕУ програмима“, који финансира Европска унија, у сарадњи са Развојном агенцијом Србије и Регионалом развојном агенцијом Јужни Банат, организује Инфо дане о ЕУ програмима (HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020).

Тим стручњака, са искуством у аплицирању и имплементацији пројеката финансираних из ЕУ програма, одржаће презентације о могућностима аплицирања, начинима за проналажење адекватних партнера, као и подобности за аплицирање са конкретним пројектом за циљани програм. Предавачи ће поделити и корисне линкове, као и изворе информисања за сваки програм.

Инфо дани намењени су представницима предузећа, агенција за регионални развој, пословних удружења и организација, локалних самоуправа, факултета, научних институција, невладиних организација и свима другима који су заинтересовани да аплицирају за учешће у неком ЕУ програму.

Поред раније најављених догађаја у Суботици, Панчеву и Пожаревцу, инфо дани биће одржани по следећем распореду:

  • Београд, 22. новембар 2019 .године у 10 часова, у амфитеатру Академије струковних студија, Виша хотелијерска школа, Кнез Вишеслава 70;
  • Београд, 26. новембар 2019. године у 10 часова, у просторијама Привредне коморе Србије, Теразије 23, сала 1, 8. спрат;
  • Лесковац, 27. новембар 2019. године у 11 часова, у просторијама Високе пословне школе струковних студија, Владе Јовановића 8;
  • Врање, 28. новембар 2019. године у 11 часова, велика сала Скупштине града, Краља Милана 1;
  • Нови Сад,  2. децембар 2019. године у 10 часова,   у просторијама Америчког кутка, Кеј жртава рације 2б;
  • Ниш, 3. децембар 2019. године у 11 часова, у просторијама Стартап центра на Електронском факултету, Александра Медведева 14.
Почетком децембра планирани су и догађаји у Зајечару и Крагујевцу, о којима ће ускоро бити доступно више информација.

Пријаве се достављају на адресу a.sljivic@idi.ie , а за све додатне информације можете се обратити Александри Шљивић на телефоне 011/334 21 15 и 061/605 95 54 или наведену имејл адресу.
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.