Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Консултације о Нацрту закона о дигиталној имовини

Министарство финансија Републике Србије, у сарадњи са Кабинетом председнице Владе, Народном банком Србије, Министарством привреде, Комисијом за хартије од вредности и Привредном комором Србије, позива стручну јавност и све заинтересоване грађане да се укључе у поступак консултација о Нацрту закона о дигиталној имовини.

Консултације ће се спроводити у периоду од 13. октобра 2020. године до 28. октобра 2020. године.
Нацрт закона o дигиталној имовини постављен је на интернет страници Министарства финансија Републике Србије –www.mfin.gov.rs и на порталу е-управе.

Сходно мерама Републике Србије за ублажавање последица пандемије вируса COVID-19 и заштити здравља грађана, примедбе, предлози и сугестије достављају се Министарству финансија Републике Србије ИСКЉУЧИВО електронским путем на имејл адресу : digitalnaimovina@mfin.gov.rs.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

Europe for Citizens

Реконструкцију сајта омогућио пројекат Европа за грађане и грађанке.

The reconstruction of the site was made possible by the Europe for Citizens project.