Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Отворен позив за Belgrade Crowdfunding Convention

У Београду ће се 25. септембра 2018. године одржати Belgrade Crowdfunding Convention - једнодневна конференција која ће окупити crowdfunding експерте и ентузијасте из Европе и региона који ће заједно разговарати о потенцијалу групног финансирања, његовим трендовима и будућности.

На Конвенцији ће учесници имати прилике да чују инспиративне приче успешних кампања из Србије и региона - Strawberry Energy, Зелена Енергетска Задруга, СуперБаке, Stiglo, Hexiware, Родитељи у акцији, Vox Feminae, EarlyBird, али и како платформе функционишу директно од експерата Indiegogo, Funderbeam и Donacije.rs платформе.

Више информација о Crowdfunding Конвенцији можете пронаћи на сајту и на Facebook eventu.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.