Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив за волонтеску обуку – кампања „НИСТЕ САМЕ“

BELhospice вас позива да учествујете у кампањи „Нисте саме“ и определите своје време како би сте пружили подршку женама оболелим од карцинома. Ова кампања ће се спроводити у периоду од септембра 2019. до фебруара 2020. године где се од вас, будућих BELhospice волонтера, очекујемо да нам се придужите, као би смо заједно пружили подршку женама оболелим од канцера током периода лечења.

Волонтерска обука ће се одржати 22. августа 2019. године од 17 часова у просторијама BELhospice центра, улица 20. октобра бр. 12А, Звездара.

Рок за пријављивање је среда, 21. август.2019. године, до 12:00. Уколико сте заинтересовани, свој CV možete poslati на e-mail nevena.tomanovic@belhospice.org

Овде можете преузети:

Позив на обуку

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.