Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив за другу онлајн радионицу: Како припремити што бољи пројекат - писање предлога пројеката

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом, као национална контакт тачка за ЕУ програм „Европа за грађане и грађанке“, у сарадњи са ЕУ пројектом „Подршка учествовању у ЕУ програмима“, позива вас на дводневну онлајн радионицу – „Писање предлога пројеката – како припремити што бољи пројекат?“.

Радионица се одржава онлајн 18. и 19. августа2020. године са почетком у 9:30 часова.

Радионица је намењена представницима организација цивилног друштва, јединица локалних самоуправа, културних, образовних и научних институција, који су заинтересовани да унапреде своје вештине писања пројектних предлога и упознају се са основним корацима у процесу планирања пројекта.

Такође, учесницима ће бити представљене и могућности ЕУ програма „Европа за грађане и грађанке“, где могу до 1. септембра 2020. године да конкуришу за пројекте у оквиру“ 3 мере у поглављу 2 – Демократски ангажман и грађанско учешће, и то: 2.1. Братимљење градова, 2.2. Мреже градова и 2.3. Пројекти организација цивилног друштва.

Радионица ће бити дводневна у трајању од 9:30 до 14:00 и биће одржана путем Zoom апликације.

Пријава за онлајн радионицу је обавезна и једноставна:

1. Неопходно је да се најкасније до 14. августа 2020. гoдинe у 15:00 часова региструјете за онлине радионицу на следећем линку: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_vM0QAgD4TxS5nD5u7yNwAQ

2. На страници за регистрацију, молимо Вас да упишете име, презиме, назив организације, град/општину и е-маил адресу;

3. На е-маил ће Вам стићи потврда да сте се успешно регистровали.

4. Стићи ће Вам и е-маил порука – подсетник 24 сата и 1 сат пре почетка вебинара.

5. Да бисте приступили вебинару, потребно је да кликнете на линк “Click Here To Join” у е-маил поруци. На линку ћете прво преузети апликацију за рачунар или за телефон (у зависности са ког уређаја приступате). Поступак траје краће од једног минута. После тога, отвориће Вам се прозор где ћете уписати податке неопходне за учествовање на вебинару. Регистрација ће бити отворена 10 минута пре почетка радионице.

Општи циљеви програма „Европа за грађане и грађанке” су допринос разумевању Европске униjе, њeне истoриjе и рaзличитoсти, као и промоција eврoпскoг грaђaнства и унaпрeђење грaђaнскoг и дeмoкрaтскoг учeшћа нa нивoу EУ. За више информација о програму ЕФЦ посетите сајт Канцеларије или се обратите путем тeлeфoна (011) 31 30 968.

Агенда радионице
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.