Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив за ОЦД: конференција о Програму ЕУ "Права, једнакост и држављанство"

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у сарадњи са Канцеларијом за сарадњу са цивилним друштвом позива организације цивилног друштва да присуствују конференцији о Програму Европске уније "Права, једнакост и држављанство" коме је Република Србија недавно приступила.

Конференција ће се одржати 3. октобра 2018. године у Сава центру, сала Амфитеатар, Милентија Поповића 9, Београд, са почетком у 11:00 часова.

Циљ конференције је представљање програма који пружа могућности за унапређење и заштиту људских права у Републици Србији, кроз пројекте који су актерима из Србије отворени током процеса приступања Европској унији, а који се односе на искорењивање дискриминације, заштиту деце, родну равноправност, односно заштиту основних социјалних права.

Користимо ову прилику да вас позовемо да својим пристуством допринесете адекватном информисању о програму, а у циљу обезбеђивања пуног и активног аплицирања институција и организација из Републике Србије за бесповратна средства из фондова Европске уније. Конференцију ће отворити највиши званичници Републике Србије и Европске уније, а агенда ће бити достављена лицима која се акредитују као учесници.

Позивамо вас да именујете особу која ће, у име ваше организације, присуствовати наведеном догађају. Због ограниченог броја места, молимо да особу коју сте одредили акредитујете достављањем њених података (име и презиме, функција, организација, контакт мејл и број телефона) и на e-mail адресу: cedomila.djuric@minrzs.gov.rs до 21. септембра 2018. године.

Имајући у виду да се очекује велики број званица, конференција се организује уз техничку подршку Сталне конференције градова и општина и НИРАС-а. За додатне информације, можете се обратити Чедомили Ђурић, контакт телефон: 011 264 2275, или на e-mail адресу cedomila.djuric@minrzs.gov.rs 

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.