Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив за сарадњу у креирању платформе за информисање младих

Организација Послови за младе у оквиру пројекта Info4youth позива све заинтересоване организације цивилног друштва на сарадњу и партнерство у креирању платформе намењене информисању младих.

Циљеви пројекта су базирани на подршци младима који нису чланови већ постојећих локалних ОЦД младих/за младе у Новом Саду, нити су корисници програма за младе које спроводе постојеће локалне ОЦД. Подршка се огледа у пружању информација о доступним програмима и активностима које спроводе локале ОЦД, а које су подржане од стране локалног и покрајинског акционог плана и реализују се у Новом Саду, као и информације за младе од општег значаја.

Активности пројекта се своде на реализацију трогодишњег програма који ће бити подељен у три развојне етапе. У првој етапи се реализује посета свим лоаклним ОЦД младих/за младе у Новом Саду чији су програми подржани од стране локалног и покрајинског акционог плана, а реализују се у Новом Саду, са циљем да се прикупе све информације у вези са програмима које реализују. Након формиране базе приступа се изради интернет платфомеинфо4yоутх.рс(срб) која има за циљ да уједини све информације о организацијама и доступним програмима на једном месту. У другој етапи се понављају активности из претходне и додају три нове. Инсталира се сајт инфо4yоутх.цом (енг) и креира се мобилна апликација за андроид платформу, као и мобилна апликација за аппле платформу. У трећеј етапи се доприноси унапређењу и одржавању свих механизама који су реализовани у претходне две етапе.

Пројекат info4youth поставља, као један од главних циљева допринос реализацији пројекта „Омладинска престоница Европе Нови Сад 2019“.

Више информација можете наћи на сајту пројекта, а за сарадњу се можете обратити на адресу informacijezamlade@gmail.com .

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.