Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив за учешће на тренингу за тренере/ице Центра Е8 - ТОП тренинг

Центар Е8 у потрази је за младим, ентузијастичним и мотивисаним особам које ће најпре проћи обуку, а потом имати могућност да постану део тима Центра, да буду професионално ангажовани у спровођењу едукативних радионица и тренинга и својим радом значајно допринесу активностима програма и оснаживању младих, уз константну сарадњу и подршку.

Овај тренинг је намењен свим младићима и девојкама који имају искуства у раду са младима (омладински радници/е, едукатори/ке, активисти/киње, студенти/киње итд.), искуства у вршњачкој едукацији и који су спремни да усвајају нова знања и вештине и да се прикључе тренерском тиму Центра Е8.

Током тренинга учесници/е ће имати прилику да стекну вештине вођења/фацилитације радионица и тренинга, комуникацијске и вештине јавног наступа, да изуче методологије рада са младима, да унапреде знања из наведених тема, као и да поделе своја знања и искуства и такође да уче и једни од других.

Трошкови пута, смештаја и хране су покривени од стране организатора. Учесницама и учесницима тренинга биће обезбеђен превоз од Београда до места одржавања тренинга.

Рок за пријављивање је 15. август 2019. гопдине, а пријава се врши искључиво путем онлајн форумалара који је доступан ОВДЕ .

У наставку преузмите:

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.