Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив за учешће на 17. Међународној конференцији младих у Крушеву (Северна Македонија)

Савез младих из Крушева, Северна Македонија (Youth Alliance-Krusevo), уз подршку Пакта за стабилност југоисточне Европе, позива заинтересоване на 17. Међународну конференцију младих „Европске вредности за будућност земања југоисточне Европе која ће се одржати од 26 – 30. септембра 2019. године у Крушеву.

Организатори наводе да ће овогодишња конференција демонстрирати сталну подршку и иницијативу омладинског сектора, истовремено се фокусирајући на то шта би Балкан могао да учини за будућност Европске уније, али посебно на оно што би Европска унија могла да учини за младе на Балкану.

Рок за подношење пријава за учешће је 25. август 2019. године, а више информација о самој Конференцији, условима и начину аплицирања за учешће доступно је овде .

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.