Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив на обуку о плановима интегритета у систему институција социјалне политике

У оквиру пројекта „Ка интегритету институција система социјалне политике на југу и на истоку Србије“ НВО Три тачке из Београда, Ромски центар за демократију из Бујановцаи удружење РИМЕ из Зајечара организују другу по реду обуку о плановима интегритета у систему институција социјалне политике.

Обука је намењена женама активним у цивилном ипословном сектору или у неформалним удружењима или групама, као и онимакоје нису чланице формалних или неформалних удружења грађана или су незапослене и сл., под условом да самостално воде или намеравају да покрену самосталне релевантне иницијативе у својој локалној заједници.

Позивају се жене са пребивалиштем на подручју Александровца, Прешева, Трговишта, Бујановца, Врања, Гаџиног Хана, Косовске Каменице, Сурдулице, Владичиног Хана, Медвеђе, Лебана, Лесковца, Куршумлије, Зубиног Потока, Лепосавића, Косовске Митровице, Власотинца, Блаца, Прокупља, Житорађе, Бруса и Бојника да се пријаве за учешће на обуци.

Рок за пријаву је 20. јун 2019. године

Текст конкурса и информације о поступку пријаве налазе се на следећој адреси: https://bit.ly/2wSAun9
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.