Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив на пети ОПЕНС Ресурс кафе у Крагујевцу

Oмлaдинскa прeстoницa Eврoпe Нoви Сaд 2019 упућуje пoзив дa учествујете у петом Рeсурс кaфeу који се одржава у Крагујевцу, 27.06.2019. од 15-17 часова у Канцеларији за младе, Саве Ковачевића 5.

Ресурс кафе је догађај на ком ће до 25 људи из цивилног сектора, у неформалној атмосфери имати прилику да причају, деле искуства и уче једни од других. Овај догађај намењен је пре свега омладинским организацијама и организацијама које раде са младима. Овога пута тема је ’’Технологија за бољи фундраисинг’’ а Милош Јанковић, менаџер за комуникације у Каталист фондацији, причаће више о изазовима прикупљања средстава и прикупљање средстава уз помоћ технологије.

Пријава за догађај у Крагујевцу налази се на ОВОМ линку.

За више информација можете се обратити на program@opens2019.rs.
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.