Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив на једнодневну радионицу на тему родно заснованог насиља међу младима

У оквиру програма јачања капацитета који реализује Омладинска престоница Европе Нови Сад - ОПЕНС 2019 организују се две једнодневне радионице намењене представницама и представницима омладинских организација и организацијама за младе, а циљ радионица је повећање свести о неприхватљивости родно заснованог насиља међу младима и унапређивања превенције, као и подршке и помоћи за оне који су претрпели насиље.

Радионице ће се одржати Новом Саду у два термина:

  1. 19.6.2019. од 9h до 16h
  2. 20.6.2019. од 9h до 16h

Пријавите учешће на једном од два предложена термина је до уторка, 18. јуна, преко следећег линка: ПРИЈАВА

Више информација можете пронаћи на интернет страници ОПЕНС 2019.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.