Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Evropa za građane i građanke: aktuelni pozivi za partnerstva

Обавештавамо заинтересоване за учешће у програму Европа за грађане и грађанке о новим позивима за партнерства:

Ирска организација WALK тражи партнере за пројекат Братимљења градова, усмерен на размену искустава у стварању могућности за особе са инвалидитетом за једнак приступ усавршавању, запошљавању и активном учешћу у друштвеном животу. Више информација можете пронаћи у прилогу. У случају заинтересованости за сарадњу, можете се обратити директно организацијиWALK на адресу austin@walk.ie.

Федерација општина и провинција Валенсије тражи партнере за пројекат под називом “Network of Valencia Region Municipalities for the Valorization of Historical Memory”. Ова мрежа већ је оформљена и окупља 70 шпанских локалних самоуправа, а циљ пројекта је промоција мреже и успостављање сарадње са регионима широм Европе. Мрежа је замишљена као регионални форум за дебату, анализу, размену искустава и консултације у вези са иницијативама локалних самоуправа када је у питању њихова историја и сећање. Више информација можете пронаћи у прилогу. У случају заинтересованости за сарадњу, можете се обратити директно на адресу: ynicolau@fvmp.org.

Грчка општина Калитеа тражи партнере за пројекат Братимљења градова у неколико области - уметност и култура, образовање и млади, социјална инклузија, јавне услуге, одрживи развој итд.  У случају заинтересованости за сарадњу, можете се обратити директно на адресу: dhmarxos@kallithea.gr.

Уколико су вам потребне додатне информације, контакт особа којој се можете обратити у Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом је Марина Тадић, marina.tadic@civilnodrustvo.gov.rs

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.