Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Европа за грађане и грађанке: нови позиви за партнерства (28. август 2017. године)

Oбaвeштaвaмo зaинтeрeсoвaнe зa учeшћe у прoгрaму Eврoпa зa грaђaнe и грaђaнкe o нoвим пoзивимa зa пaртнeрствa који су нам пристигли у претходном периоду:

  • LAG Brandenburg је кровна организација коју тренутно чини 37 организација цивилног друштва у немачкој савезној држави Бранденбург. Организација је фокусирана на грађанско и културно образовање, као и образовање за људска права. Има искуства у спровођењу Еразмус+ пројеката. Заинтересовани су за учешће као носиоци и партнери у пројектима у оквиру другог поглавља програма „Eврoпa зa грaђaнe и грaђaнкe”, посебно у оквиру мере „Пројекти организација цивилног друштва”, а потенцијалне теме су демократија, идентификовање са Европом, прихватање миграната и избеглица.
  • Агенција за културну дипломатију (ACD) је међународна невладина организација са седиштем у Аустрији која тражи партнере за пројекат у оквиру мере „Пројекти организација цивилног друштва” под називом „Europe Air*Stars”. Циљ пројекта је повезивање грађана Европе кроз активно учешће у аеромитинзима широм Европе, али и формирање цивилног аеро тима, са фокусом на укључивање жена пилота.
Додатне информације о пројектима и заинтересованим институцијама и организацијама можете пронаћи у прилозима. У случају интересовања за успостављање партнерства, можете се обратити директно овим организацијама на контакте наведене у прилозима.
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.