Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив на CodeGovernment Hackathon

Канцеларија за ИТ и еУправу у сарадњи са Кабинетом председника Владе и Иницијативом Дигитална Србија организује #CodeGovernment Hackathon намењен унапређењу корисничког искуства на Националном Порталу еУправа. Хакатон ће се одржати од 25. до 27. маја у Стартит Центрима у Београду и Новом Саду и простору Дели у Нишу.

Ако волите да програмирате, иновативни сте и спремни да прихватите изазов и приближите администрацију грађанима ”на клик” пријавите се са својим тимом и посветите 48 сати мапирању новог дигиталног пута електронске управе ка грађанима - #CodeGovernment.

Национални Портал еУправа је централна тачка приступа електронским услугама органа јавне управе.

КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕН ОВАЈ ХАКАТОН?

#CodeGovernment Хакатон намењен је свима који имају искуства у креирању и дизајнирању софтверских решења са фокусом на UI/UX и web сервисе.

ЦИЉ И НАГРАДЕ

Циљ Хакатона је израда софтверског и концептуалног решења у складу са Пројектним задатком који ће бити доступан одабраним учесницима на дан Хакатона, а ради добијања новог Решења као дела Портала еУправа које ће олакшати комуникацију грађана са јавном администрацијом и омогућити приступ електронским услугама грађанима и привреди.

У сваком од три града у којима се Хакатон одржава, победничком тиму биће додељена награда – ваучер у вредности од по 2.500$ у динарској противвредности за куповину у продавницама технике. Награде ће бити обезбеђене од стране Канцеларије за ИТ и еУправу, а тимове у сваком граду ће оцењивати комисија, која је дефинисана у Правилнику за учешће у #CodeGovernment Хакатону.

ПРИЈАВА

Пријављивање тимова траје од 25. априла до 13. маја 2018. године у 15 часова на следећем линку codegovernment.ite.gov.rs.

Ако волите изазове пријавите свој тим. Селекцију кандидата вршиће Канцеларија за ИТ и еУправу. Изабрани тимови учествоваће у завршном догађају - #CodeGovernment Хакатон.

Правилник за учешће на #CodeGovernment Хактону

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.