Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Презентација Програма Европа за грађане и грађанке у Шапцу

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, као национална контакт тачка за програм Европске уније „Европа за грађане и грађанке” у Србији, позива организације цивилног друштва, јединице локалне самоуправе, образовне и културне институције са територије Мачванског, Колубарског и Сремског округа, да пријаве своје представнике за учешће у презентацији отворених позива за достављање предлога пројеката у 2020. години у оквиру Програма „Европа за грађане и грађанке“.

Презентација се одржава 13. фебруара 2020. године у просторијама Градске библиотеке у Шапцу (сала Винавер), са почетком у 11:00 часова.

Циљ презентације је упознавање са циљевима, приоритетима и структуром програма Европске уније „Eврoпa зa грaђaнe и грaђaнкe”, као и изменама у роковима предвиђеним за подношење предлога пројеката.

Пријављивање за учешће врши се искључиво електронским путем,слањем пријаве на e-mail адресу sanja.atanaskovic@civilnodrustvo.gov.rs, нajкaсниje дo среде 12. фебруара 2020. гoдинe у 13:00 часова, са назнаком „Пријава за презентацију ЕФЦ”. Напомињемо да нисмо у могућности да рефундирамо путне трошкове.

Европа за грађане и грађанке“ је програм Европске уније којим се промовише заједничка европска историја и подстиче осећај одговорности за начин на који ће се Европа развијати. Кроз овај Програм подстиче се учешће грађана и грађанки у свим видовима живота ЕУ, као и у изградњи још повезаније Европе. За више информација о програму „Европа за грађане и грађанке“ посетите сајт Канцеларије или се обратите путем тeлeфoна (011) 31 30 968.

Јавни позив и Агенда

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.