Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Спречавање прања новца и финансирања тероризма: представљање Смерница и Типологија

Привредна комора Србије и Удружење за банкарство, осигурање и друге финансијске институције, у сарадњи са Министарством финансија - Управом за спречавање прања новца, позивају заинтересоване на представљање Смерница за успостављање јединствене методологије израде извештаја и праћења предмета прања новца и финансирања тероризма и Tипологија прања новца и типологија финансирања тероризма у Републици Србији.

Циљ представљања наведених докумената је да се унапреде оперативна знања представника финансијског и нефинансијског сектора, као и других релевантних учесника, пре свега обвезника Закона о спречавању прања новца и финансирања тероризма.

Смернице и типологије ће представити чланови Координационог тела за спречавање прања новца и финансирања тероризма, а присутнима ће бити доступно штампано издање типологија, које се по први пут објављују и нису доступне у електронском формату.

Представљање ће се одржати у понедељак 01. јула 2019. године, у просторијама Привредне коморе Србије – Ресавска 13-15, сала I у приземљу, са почетком у 10:00 часова.

Пријаве се могу послати на адресу bankarstvo@pks.rs или ОВДЕ.

У наставку можете преузети:

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.