Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Тренинг за оснаживање активиста и активисткиња који се баве заштитом људских

Комитет правника за људска права (YUCOM), Београдски центар за безбедносну политику (БЦБП) и Удружење Народни парламент из Лесковца позивају активисте и активисткиње из Вршца, Зрењанина и околине да се пријаве на дводневни тренинг оснаживања у погледу њихових права, могућности и заштите.
Дводневни тренинг у Вршцу ће се одржати 12. и 13. октобра у Хотелу Вилла Брег (Горанска бб).
Уколико се бавите заштитом људских, мањинских или ЛГБТ права, суочавањем са прошлошћу, родном равноправношћу, заштитом животне средине и сличним областима од значаја за вашу локалну заједницу ово је идеална прилика да стекнете додатна знања на који начин се можете заштити или реаговати на нападе и притиске проузроковане вашим активностима.

Уколико сте заинтересовани да похађате тренинг можете се пријавити слањем следећих података на е-маил адресу office@yucom.org.rs и/или marija.maljan@yucom.org.rs: име, презиме, организација (уколико је примењиво) и област деловања. Пријаве можете слати до петка 9. октобра 2020. године до 16 часова. Број учесника на тренингу је ограничен како би тренинг могао да се одржи у складу са мерама спречавања ширења заразне болести CОVID-19. Учесници који буду примљени на обуку биће обавештени до 10. октобра 2020. године.

Позивно писмо

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

Europe for Citizens

Реконструкцију сајта омогућио пројекат Европа за грађане и грађанке.

The reconstruction of the site was made possible by the Europe for Citizens project.