Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Јавна расправа о Предлогу стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља за период од 2020. до 2023. године

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања организује јавну расправу о Предлогу стратегије за превенцију и заштиту деце од насиља за период од 2020. до 2023. године са двогодишњим акционим планом, 29. новембра 2019. године од 12:00 до 14:45 часова у Народној скупштини Републике Србије.

У радном делу расправе, стручни сарадници Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања представиће текст Предлога. Након тога, предвиђена је дискусија за учеснике, односно народне посланике, представнике државних органа и организација цивилног друштва, академску заједницу и заинтересоване појединце.

Република Србија представља наведени предлог у години у којој се у свету обележава 30 година од доношења Конвенције Уједињених нација о правима детета.

Више информација доступно је на веб презентацији надлежног министарства .

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.