Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

MEET UP: Кризни одговор на COVID-19 – Регионални онлајн састанак посвећен праксама, наученим лекцијама и потребама цивилног друштва

EU TACSO 3 организује први online Регионални састанак  организација цивилног друштва који ће се одржати од 2. до 4. јуна 2020. Догађај је намењен организацијама цивилног друштва (ОЦД) Западног Балкана и Турске које су пружиле активан одговор на COVID-19 кризу у својим областима рада.

Овај догађај ће омогућити  организацијама да науче о реаговању у ванредним ситуацијама, размене искуства и идентификују потребе које EU TACSO 3 и други актери који подржавају рад цивилног друштва могу да адресирају у наредном периоду.

Догађај ће се састојати од три полудневне сесије које ће се одржавати од 14.00 до 17.00 сати по средњоевропском времену. Радни језик догађаја је енглески.

Рок за пријаву: 28.05.2020.

Више информација о догађају и формулар за пријаву налазе се на линку.


Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.