Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

OPENS FundCon: Нацинални фандрејзинг конгрес

Омладинска престоница Европе Нови Сад - OPENS позива све заинтересоване да учествују на Националном фандрејзинг конгресу који ће се одржати од 20-22. септембра 2019. године у Новом Саду.

Први дан конгреса посвећен је маркетинг стратегијама, током другог дана биће речи о о фандрејзингу и како доћи до донатора, док је трећи дан фокусиран наљудске ресурсе.

Конгрес је намењен првенствено представницима организација цивилног друштва из Србије али и представницима бизнис сектора. Могућност да се пријаве и учествују имају следеће групе:

  • Представници организација цивилног друштва са акцентом на омладинске и организације за младе;
  • Представници канцеларија за младе;

  • Представници установа и институција које раде са младима;

  • Представници малих и средњих предузећа;

  • Представници компанија које друштвено одговорно послују:

  • Представници компанија које желе да изграде / унапреде односе са оранизацијама цивилног друштва

За представнике прве три категорије учесника обезбеђен је смештај у хотелу „Мастер“ за првих 120 учесника

За представнике бизнис сектора одређена је котизација за учешће у износу од 3.000 РСД по дану. Новац прикупљен од котизација биће уложен у Фонд за лични разво младих који OPENS и Град Нови Сад покрећу, а који са радом почиње у другој половини 2020. године.

Пријаве за учешће могу се послати до 19. септембра 2019. године, а све информације, укључујући агенду и начин регистрације, доступне су ОВДЕ .


Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.