Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

WeBER Упитник за организације цивилног друштва

Центар за европске политике Вас са задовољством позива да узмете учешће у упитнику за организације цивилног друштва у Србији.

Циљ упитника је да се стекне увид у изазове са којима се организације цивилног друштва у Србији суочавају када су у питању учешће у процесу креирања политика и доношења одлука, приступ информацијама од јавног значаја, интегритет у јавној управи, и приступачност услуга. Ваше учешће је стога веома значајно, како у циљу адекватног заговарања за веће учешће цивилног друштва у процесу доношењу одлука, тако и за виши ниво транспарентности власти.

Упитнику можете приступити путем следећег линка: https://www.surveymonkey.com/r/B6TQV2Y

У циљу неометаног отварања упитника, препоручује се приступ директним кликом на линк, уместо копирања адресе упитника у претраживач. Пре попуњавања упитника, молимо Вас да пажљиво прочитате кратко упутство за попуњавање.

За попуњавање упитника потребно је око 10 минута. Рок за попуњавање је уторак 15. мај 2018. године.

Упитник се спроводи у оквиру регионалног WеBER пројекта за унапређење капацитета цивилног друштва Западног Балкана за праћење реформе јавне управе, који финансира Европска унија, а суфинансира Краљевина Холандија.

Уколико имате питања, будите слободни да контактирате Центар за европске политике на: office@cep.org.rs.

Хвала унапред.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.