Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Одржана презантација Програм "Европа за грађане и грађанке" у Новом Саду

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије, као национална контакт тачка за Програм Европске уније „Европа за грађане и грађанке” у Србији је у сарадњи са  Фондацијом „Нови Сад 2021 – Европска престоница културе“  представила Програм културним институцијама и другим организацијама цивилног друштва из области културе и уметности са територије Новог Сада и Зоне 021 (Сремски Карловци, Беочин, Ириг).

Презентација се одржана у Културној станици Свилара.

Предтављени су  циљева и приоритети Програма Европске уније „Европа за грађане и грађанке”,,учесници су имали прилику да се упознавају са његовом структуром и роковима за подношење предлога пројеката,

Такође су  представљани досадашњи резултата учесника из Србије у Програму.

Појединачне консултације у вези са предлозима пројеката су одржане након саме презентације, када су представници организација могли да разјасне све недоумице око конкурисања на Програм.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

Europe for Citizens

Реконструкцију сајта омогућио пројекат Европа за грађане и грађанке.

The reconstruction of the site was made possible by the Europe for Citizens project.