Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom The Office for Cooperation
with Civil Society
The Office has been established as an institutional mechanism to support the development of a dialogue between the Serbian Government and CSO’s

Open CompetitionsCompetition

CEI launches Call for Proposals for co-financing Cooperation Activities

Centralnoevropska inicijativa objavila je javni poziv za sufinansiranje aktivnosti u 2016. godini u državama članicama CEI, a u okviru programa sufinansiranja aktivnosti u oblasti saradnje (CEI Call for Proposals for co-financing Cooperation Activities).

Poziv je otvoren za javne i privatne organizacije, kao i regionalne i međunarodne organizacije koje su registrovane u državama članicama Centralnoevropske inicijative. Aktivnosti se sufinansiraju iz fonda Centralnoevropske inicijative za saradnju.

Rok za podnošenje prijava je 23. maj 2016. godine, a detaljnije informacije dostupne su na sajtu
Javni poziv Centralnoevropske inicijative
Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.