Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Poziv

BELhospice obuka za volontere

Ukoliko želite da budete deo jedinstvenog tima koji neguje humane vrednosti i umrežava širu zajednicu, da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga u domovima pacijenata ili u okviru Dnevnog centra; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni i društveno aktivni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Nova obuka za volontere biće organizovana od 18-21. marta 2019. godine u periodu od 17-20 časova u BELhospice centru, ulica Dvadesetog oktobra 12a, Mali Mokri Lug. Rok za prijavu je 12. mart 2019. godine. Broj kandidata je ograničen.

Centar za palijativno zbrinjavanje i palijativnu medicinu „BELhospice“ je prva specijalizovana organizacija koja se bavi zbrinjavanjem terminalno obolelih onkoloških pacijenata, na teritoriji grada Beograda. U zbrinjavanju učestvuju medicinski tim, psiho-socijalni tim i obučeni volonteri. Sve usluge BELhospicecentra su besplatne. Fundraising tim obezbeđuje sredstva za funkcionisanje centra, pri čemu je neophodna pomoć mladih, kreativnih volontera, motivisanih za aktivan doprinos u organizaciji i realizaciji humanitarnih događaja.

Detaljnije o radu i aktivnostima BelHospice-a možete se informisati putem internet stranice www.belhospice.org

Više o volonterskom programu na: http://www.belhospice.org/volonteri/

Za više informacija o volonterskoj obuci: http://www.belhospice.org/volonteri-obuka/

Poslati kontakt mail i CV:

Nevena Tomanović | Koordinator za volontere

e-mail: nevena.tomanovic@belhospice.org

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.